Anacura

Geert Van Hove, nieuwe ceo bij anacura

27/08/2019

Op 9 september 2019 krijgt anacura versterking op het niveau van directie in de persoon van Geert Van Hove als nieuwe ceo.

Geert_Van_Hove_website
  • Anacura is een onafhankelijk analytisch laboratorium actief in de gezondheidszorg en life sciences. Er zijn drie business units: medische analysen, analytische ondersteuning van geneesmiddelenontwikkeling en eigen ontwikkeling van veterinaire geneesmiddelen op basis van stamcellen.
  • Er is van bij de start geïnvesteerd in de groei en de bloei van anacura door ontwikkeling van de bestaande activiteiten en door in te zetten op de synergie tussen de diverse afdelingen. Vandaag wenst de familie de continuïteit van het bedrijf bijkomend te versterken door verder te investeren in een professioneel management en een sterkere corporate governance.
  • Op 9 september2019 zet anacura daartoe een belangrijke stap wanneer Geert Van Hove zal starten als ceo, in nauwe samenwerking met Griet Nuytinck. Geert heeft een economische achtergrond en hij heeft gewerkt in diverse senior posities in IT en technologie in diverse sectoren, in zowel internationale bedrijven als in familiebedrijven. Hij zal anacura ondersteunen op strategisch vlak door het uitwerken en realiseren van business plannen, steunend op de aanwezige competenties en bouwend op de zelfde waarden.

Meet our scientist