Anacura

Senior Manager Analytical Lab

Op zoek naar een ervaren Senior Manager om ons team van groepsleiders en wetenschappers aan te sturen.

Anabiotec is onderdeel van de onafhankelijke laboratoriumgroep anacura bestaande uit meer dan 200 dynamische medewerkers actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze diensten vanwege onze gedegen GMP-ervaring die we aanwenden om mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie waarbij het klantenperspectief steeds centraal staat. In aanvulling van onze Business Unit Anabiotec te Evergem zijn we momenteel op zoek naar (m/v):

Senior Manager Analytical Lab

FUNCTIE:

 • Als Senior Manager Analytical Lab ben je eindverantwoordelijk voor een team van groepsleiders, wetenschappers en analisten.
 • Je zorgt voor de dagdagelijkse aansturing, ontwikkeling en coaching van een team van groepsleiders en wetenschappers.
 • Je zorgt voor het ontwikkelen en uitrollen van de strategie in het analytische labo.
 • Je definieert een KPI portfolio en volgt deze samen met de budgetten actief op.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het beheren, plannen en organiseren van alle operationele labo-activiteiten ter ondersteuning van de klantenprojecten.
 • Je borgt dat alle activiteiten verlopen volgens de gangbare kwaliteitsnormen (GMP).
 • Daarnaast ben je spokesperson tijdens inspecties van authoriteiten en audits van klanten.
 • Je hebt kennis van business excellence methodologieën.
 • Tot slot doe je dit allemaal in een sfeer van: Vertrouwen geven – Verbinden – Coachen – Open en constructieve communicatie

PROFIEL:

 • Je hebt een wetenschappelijke opleiding (bvb biochemie, chemie, bio-ingenieur) en je hebt daarenboven minimum 10 jaar ervaring in een analytische of farmaceutische omgeving.
 • Je beschikt over een gedegen kennis van de werking in een analytisch laboratorium en aspecten als methodeontwikkeling, validatie, transfer, release of stabiliteit kennen geen geheimen voor jou
 • Ervaring in de analytische noden in de verschillende fasen van de geneesmiddelenontwikkeling alsook ervaring in een GMP omgeving is een plus
 • Daarnaast kennen ze je als een echte people-coach. Iemand die zowel met interne medewerkers, externe autoriteiten als opdrachtgevers vlot communiceert en bijdraagt tot een constructieve sfeer.
 • Rekening houdend met timing en budget kan je goed plannen, organiseren en coördineren.
 • Je bent gemotiveerd om jezelf continu op de hoogte te houden van de evoluties binnen de analytische wereld en farma- industrie.
 • Tot slot beheers je het Engels als werktaal en spreek je vlot Nederlands.

WIJ BIEDEN JOU:

De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. Een organisatie met een vlakke hiërarchische structuur en een familiale sfeer waardoor iedereen zeer toegankelijk is. Jijzelf komt als senior manager terecht in een bruisend, dynamisch en jong team, waarbij er na de inspanning ook veel aandacht is voor de ontspanning. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Zorgen voor vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Solliciteren kan bij Jill Colaers ( jobs@anacura.com)  of +32 9 257 15 07. Ook voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Application form

Meet our scientist