Anacura

Mobiele COVID-tester

Ben jij ons nieuw teamlid in de opvolging van de Covid pandemie?

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Ter aanvulling van onze huidige covid-projecten zijn we op zoek naar:

Mobiele COVID-tester

FUNCTIE:

  • Als mobile Covid- tester ga je op de baan naar bedrijven en instellingen over gans Belgie met een wagen van anacura voor de afname van covid stalen via een wisser in de keel of de neus. Bij de staalafname bescherm je jezelf met beschermkledij die je ter beschikking gesteld wordt door anacura. Aan het eind van de werkdag breng je de stalen naar het labo in Evergem voor analyse.
  • In samenspraak met je coördinator werk je in een wisselend uurrooster volgens de noden en volgens je beschikbaarheid. Vroeger of late werkuren schrikken je niet af en soms kan er ook weekendwerk gevraagd worden. Een voltijdse betrekking is niet noodzakelijk.

PROFIEL:

  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige en je kan je de komende maanden vrijmaken. Je krijgt een opleiding zodat je de staalafname veilig en correct kan uitvoeren.
  • Je kan je vlot behelpen in het Nederlands en liefst ook in het Frans.
  • Liefst woon je in de buurt van Evergem. Je beschikt over een rijbewijs B en je bent graag op de baan.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je houdt het hoofd koel in diverse situaties.
  • Je hebt oog voor detail en je bent in staat efficiënt te werken.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk.

Solliciteren kan via mail naar jobs@anacura.com.

 

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Application form

Meet our scientist