Anacura

Medisch Laboratoriumtechnoloog

Een job met uitdaging en de nodige portie flexibiliteit.

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor ons medisch labo te Evergem op zoek naar een (m/v): 

FUNCTIE:

  • Als medisch laboratoriumtechnoloog maak je deel uit van een team bestaande uit medische laboranten waarin ieder zijn specialiteit heeft.
  • Je analyseert de stalen op de afdeling microbiologie, hematologie of klinische scheikunde en staat in voor de correcte interpretatie en de input van de verkregen resultaten.
  • Ook ben je ook verantwoordelijk over de kwaliteit van jouw handelingen. Hierbij werk je nauwgezet en ben je kritisch bij het interpreteren van analyses. Je geeft ondersteuning en werkt actief mee bij de implementatie van verbeteringsprojecten.
  • Je werkt 1 avond per twee weken en 1 zaterdag per maand.
  • Tot slot rapporteer je aan de coördinator van de afdeling.

PROFIEL:

  • Je bent in het bezit van het diploma Medische Laboratoriumtechnoloog en hebt idealiter een eerste werkervaring.
  • Jouw collega’s kennen je als een echte teamplayer. Iemand met een positieve instelling en een dynamische persoonlijkheid.
  • Ook ken je een echte doe-mentaliteit en ben je gemotiveerd om in een omgeving te werken met veel afwisseling en leeropportuniteiten.
  • Je hebt oog voor detail en bent in staat snel en efficiënt te werken.
  • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

WIJ BIEDEN JOU

De kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. Een organisatie met een vlakke hiërarchische structuur en een familiale sfeer waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Zorgen voor vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, groepsdeelnames aan loopevenementen en een gezellige ‘funclub’.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers (jobs@anacura.com) of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Application form

Meet our scientist