Anacura

Junior System & Network Engineer

Quod Bonum NV

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen op onze diensten beroep omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor de IT-afdeling op zoek naar een (m/v):

Junior System & Network Engineer

FUNCTIE:

 • Als Junior System & Network engineer binnen onze organisatie sta je, samen met je ervaren collega, in voor een breed spectrum aan taken en verantwoordelijkheden. Hierbij focus je in het beheer van het netwerk bestaande uit servers, firewalls, switches, telefooncentrales, enzovoort.
 • Ook sta je in voor het beheer van de virtualisatie.
 • Je bent ook betrokken bij de organisatie van de serverruimtes (o.a. bekabeling, monteren van servers, enzovoort).
 • Eveneens behoort het installeren van computerprogramma’s, het installeren en upgraden van serversoftware en het upgraden van de firmware van randapparaten, ook tot jouw takenpakket.
 • Bij problemen sta je eerst en vooral in voor een correcte technische analyse en in tweede instantie voor het oplossen van het probleem.
 • Tot slot denk je kritisch mee over eventuele verbeteringen en ben je in staat deze uit te werken.
 • Je komt terecht in een klein team en rapporteert aan de CIO.

PROFIEL:

 • Je bent vertrouwd met netwerken, servers, virtualisaties (Hyper-V) en LINUX. Een eerste werkervaring in een gelijkaardige omgeving is een plus. .
 • Je bent bereid je vast te bijten in onze uitdagingen en zoekt in alle gedrevenheid mee naar de best mogelijke oplossingen. Je bent in staat nauwgezet en zelfstandig te werken en houdt van variatie en verantwoordelijkheid.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit die wordt gekenmerkt door een gezonde interesse in elektronica en elektriciteit.
 • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

AANBOD:

Wij bieden jou de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. En het thema gezondheid vertalen we in een amicale sfeer, groepsdeelnames aan loopevenementen, een maandelijks anacuracafé, een ‘funclub’,…

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Application form

Meet our scientist