Anacura

Group Leader Analytisch Labo

Word jij één van onze group leaders die instaat voor de aansturing van operationele laboactiviteiten enerzijds en het ondersteunen van één team analisten?

Anabiotec is onderdeel van de onafhankelijke laboratoriumgroep anacura bestaande uit meer dan 200 dynamische medewerkers actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze diensten vanwege onze gedegen GMP-ervaring die we aanwenden om mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie waarbij het klantenperspectief steeds centraal staat. In aanvulling van onze Business Unit Anabiotec te Evergem zijn we momenteel op zoek naar (m/v):

Group Leader Analytisch Labo

FUNCTIE:

 • Als Group Leader sta je in voor de ontwikkeling en coaching van een team van 5-8 analisten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de operationele laboactiviteiten ter ondersteuning van de klantenprojecten binnen je team.
 • Je borgt dat deze activiteiten verlopen volgens de gangbare kwaliteitsnormen (GMP).
 • Ook evalueer je (de juistheid van) de resultaten en conclusies van het laboratoriumwerk.
 • Tevens identificeer en communiceer je de informatie die noodzakelijk is voor de Project Manager van de klantenprojecten en reik je uit naar experten waar nodig.
 • Je werkt met je collega Group Leaders aan het optimaliseren van de operationele activiteiten en draagt bij aan operationele verbeterprojecten.
 • Je kan terugblikken op kennis van meerdere analytische technologieën/domeinen.
 • Dit alles doe je tot slot in een sfeer van: Vertrouwen geven – Verbinden – Coachen – Open en constructieve communicatie

PROFIEL:

 • Je hebt een wetenschappelijke opleiding genoten (vb. bio-ingenieur, analytisch chemicus) en hebt minimum 5 jaar ervaring in een analytische of farmaceutische omgeving. Praktische labo-ervaring in een analytische omgeving is hierbij een plus.
 • Een gedegen kennis van de analytische noden in de verschillende fasen van de geneesmiddelenontwikkeling en/of ervaring in een GMP omgeving is een plus.
 • Je werkt steeds nauwkeurig en bent zeer gemotiveerd om in een omgeving te werken met veel afwisseling en leeropportuniteiten. Ook ben je flexibel om verschillende taken op te nemen afhankelijk van de noden.
 • Daarnaast kennen ze je als een echte people-coach. Iemand die zowel met interne medewerkers, externe opdrachtgevers vlot communiceert en bijdraagt tot een constructieve sfeer.
 • Je bent gemotiveerd om jezelf continu op de hoogte te houden van de evoluties binnen de analytische wereld en farma- industrie.
 • Rekening houdend met timing en budget kan je goed plannen, organiseren en coördineren.
 • Tot slot beheers je het Engels als werktaal en spreek je vlot Nederlands.

WIJ BIEDEN JOU:

De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. Een organisatie met een vlakke hiërarchische structuur en een familiale sfeer waardoor iedereen zeer toegankelijk is. Jijzelf komt als group leader terecht in een bruisend, dynamisch en jong team, waarbij er na de inspanning ook veel aandacht is voor de ontspanning. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Zorgen voor vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Solliciteren kan bij Jill Colaers ( jobs@anacura.com)  of +32 9 257 15 07. Ook voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Application form

Meet our scientist