Anacura

Expert Payroll & Personeelsadministratie

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega met een grote affiniteit met payroll.

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen op onze diensten beroep omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Artsen en patiënten waarderen dat we hen persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening, op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. Voor de afdeling Human Resources in Evergem zijn we op zoek naar een (m/v):


Expert Payroll & Personeelsadministratie

FUNCTIE

 • Je bent het eerste aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor de toegewezen medewerkers bij al hun HR-gerelateerde vragen, van bij hun indiensttreding tot bij het einde van de arbeidsovereenkomst.
 • Je staat in voor de voorbereiding, verwerking en controle van hun maandelijkse salarisverwerking, inclusief tijdsregistratie.
 • Je beheert de personeelsadministratie en extralegale voordelen van de medewerkers op een tijdige, nauwkeurige en discrete manier.
 • Je werkt mee aan verschillende HR-opdrachten en projecten, ook buiten payroll en personeelsadministratie.
 • Je streeft, samen met je HR-collega’s en met het management van de business units, naar medewerkers die werkplezier ervaren, die geïnspireerd en performant zijn.
 • Je rapporteert aan de Head of HR.

PROFIEL

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma (handelswetenschappen, bedrijfseconomie, …) of beschikt over gelijkwaardige ervaring, en je hebt interesse in uiteenlopende aspecten van personeelsbeleid.
 • Je hebt minstens twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met HR Online en/of Syntegro én affiniteit met HR ken- en stuurgetallen zijn een plus.
 • Je bent analytisch en cijfermatig ingesteld en streeft naar continue verbetering in procedures en processen.
 • Je bent goed op de hoogte van de Belgische sociale wetgeving.
 • Je beschikt over uitmuntende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en gaan voor uitdagende projecten.
“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques …), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven én een gezellige funclub.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Cindy Bogaert, Head of HR: jobs@anacura.com of +32 9 257 20 18.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

Application form

Meet our scientist