Anacura

Doctoraatsstudent

Global Stem cell Technology NV

Global Stem Cell Technology NV (GST) is op zoek naar een gemotiveerde doctoraatsstudent die geïnteresseerd is in stamcelonderzoek met als einddoel een op stamcellen gebaseerde therapie te creëren voor de behandeling van katten alsook het behalen van een doctoraatsdiploma.

DOCTORAATSSTUDENT

Stamcelonderzoek met focus op praktische toepassingen

FUNCTIE:

 • Als doctoraatsstudent verricht je literatuuronderzoek rond het gebruik van stamcellen voor de behandeling van katten. Je werkt hiervoor nauw samen met het huidig onderzoeksteam binnen GST en diverse kennisinstellingen.
 • Je schrijft, onder begeleiding, je eigen projectvoorstel uit dat je dan ook zal verdedigen voor een doctoraatscommissie met tot doel een doctoraatsmandaat te behalen.
 • Eveneens denk je na over proefopzetten en schrijf je studieprotocollen uit die je ook helpt uitvoeren.
 • Hierbij werk je zelfstandig, identificeer je mogelijke problemen en lost deze op.
 • Vanzelfsprekend werk je samen met andere onderzoekers uit dit project en ondersteunt ze.
 • Je presenteert je studieresultaten op binnenlandse en buitenlandse conferenties en verwerkt ze in wetenschappelijke artikelen in internationale tijdschriften.

 

PROFIEL:

 • Je bent in het bezit van een Master of equivalent in Diergeneeskunde en beschikt bij voorkeur al over een eerste ervaring met katten.
 • Je bezit een FELASA cat. C of gelijkwaardig certificaat of bent bereid om dit binnen een jaar te behalen. Daarbovenop ben je gedreven door resultaten en stel je je flexibel op.
 • Daarnaast heb je ervaring met het werken en verzorgen van (proef)dieren. Je kan zelfstandig werken en je weet zaken goed aan te pakken door je uitstekende probleemoplossende- en analytische vaardigheden.
 • Je vrienden omschrijven je als een doener, iemand met een hands-on mentaliteit die de handen uit de mouwen durft te steken.
 • Verder zijn goede communicatie- en schrijfvaardigheid in het Engels een must.
 • Tot slot is affiniteit met en kennis van statistiek een voordeel, ervaring of kennis van GSM, GLP en GCP is een extra troef.

 

AANBOD:

Je komt terecht in een groeiende organisatie in Evergem die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor er snel beslist kan worden en iedereen zeer toegankelijk is. De organisatie biedt leeropportuniteiten en streeft naar een loopbaan op maat van de medewerkers.

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, sportieve evenementen en een gezellige ‘funclub’.

INTERESSE?

Herken je jezelf in bovenstaande functie en ben je enthousiast geworden dan ontvangen wij graag je CV (inclusief puntenlijst Ba en Ma) en een motivatiebrief per e-mail op jobs@anacura.com. Ook voor bijkomende informatie kan je steeds contact opnemen.

Vacature van:

Global Stem cell Technology NV

Noorwegenstraat 4

9940 Evergem

www.gst.be

 

Application form

Meet our scientist