Anacura

Coördinator patiëntenadministratie & customer service

Een communicatieve coördinator met sterke planningskills.

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor Labo Nuytinck, ons medisch labo te Evergem, op zoek naar een (m/v):

Coördinator Patiëntenadministratie

FUNCTIE:

  • Als coördinator Patiëntenadministratie zorg je samen met je team – Input/Output, Customer Service en Tarificatie – voor een uitstekende service naar onze artsen en patiënten.
  • Je houdt toezicht op de activiteiten van de afdeling en zoekt naar oplossingen om de service van onze diensten continu te verbeteren.
  • Daarnaast coach je jouw medewerkers en sta je in voor hun verdere ontwikkeling. Je leidt op, je stuurt bij en je ziet toe op de kwaliteit en de efficiëntie van het werk.
  • Je bent eindverantwoordelijke voor de tactische en operationele planning van de afdeling.
  • Je communiceert actief en betrokken binnen jouw team en in de gehele organisatie.

PROFIEL:

  • Je behaalde een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een eerste ervaring in leidinggeven en toont affiniteit met de gezondheidszorg.
  • Je hecht belang aan een goede dienstverlening, je gaat verstandig om met vertrouwelijke informatie en je respecteert kwaliteitsvereisten zeer strikt.
  • Je bent flexibel om de verschillende taken van jouw afdeling zelf op te nemen, afhankelijk van de noden.
  • Je drukt je feilloos uit in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, sportieve evenementen en een gezellige ‘funclub’.

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring.

Application form

Meet our scientist