Anacura

Business Controller

Een aantrekkelijke job met een uitdagend takenpakket.

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen op onze diensten beroep omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Artsen en  patiënten waarderen dat we hen persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening, op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staat in voor de duurzaamheid en de groei van de organisatie. Voor ons hoofdkantoor in Evergem zijn we op zoek naar een (m/v):

Business Controller

FUNCTIE:

 • Als Business Controller adviseer je het management van de organisatie inzake financiële en organisatorische zaken op zowel korte als lange termijn. Je gebruikt hiervoor je expertise teneinde de financiële doelstellingen te verwezenlijken.
 • Jij bent hét aanspreekpunt voor alle financiële rapporteringsprocedures en kijkt continu uit voor verbeterprocessen.
 • Tevens sta je in voor het leveren van informatie voor de opstelling van het budgetplan. Hierbij houd je steeds rekening de opgelegde organisatiedoelstellingen en mogelijke risico’s.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor de opmaak en de aflevering van financiële rapporten en analyses.
 • Je bent gemotiveerd om jezelf continu op de hoogte te houden van de evoluties en ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Tot slot rapporteer je aan de verantwoordelijke Finance.

PROFIEL:

 • Je beschikt over een master diploma toegepaste wetenschappen en kan bij voorkeur terugblikken op een gedegen en relevante ervaring van minstens 5 jaar.
 • Je bent zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je hebt bewezen affiniteit voor bepaalde domeinen van Business Intelligence zoals data warehouse, data integration en data management.
 • Je kan snel overweg met nieuwe computersystemen, kennis van Excel is een must, kennis van Exact Globe een plus
 • Je collega’s omschrijven je als een echte teamplayer, iemand met een flexibele ingesteldheid die zonder problemen zelfstandig kan werken.
 • Tot slot beschik je over een analytische geest, neemt initiatief en gaat proactief te werk.

AANBOD:

Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en gaan voor uitdagende projecten.
“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, …), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven én een gezellig funclub.

INTERESSE?

Wij behandelen jou kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com.

Application form

Meet our scientist