Anacura

Analytical Project Manager

Collega met zowel kennis als actief in de coaching van analisten

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor onze business unit Life Sciences te Evergem op zoek naar een (m/v):

 

Analytical Project Manager

Functie:

 • Als analytical project manager ben je het aanspreekpunt voor onze farma/biotech klanten.
 • Je adviseert de klant in het analytische luik van hun geneesmiddelenontwikkeling. Je vertaalt hun noden in opdrachten en maakt een inschatting van de workload.
 • Je werkt hierbij actief samen met je collega project managers en staat in voor een wetenschappelijke ondersteuning van teamleaders en analisten.
 • Verder ben je eindverantwoordelijke voor de interpretatie van de resultaten en rapporteringen.
 • Vanuit de vooropgezette kwaliteitsstandaarden (GMP) volg je nauwgezet werkwijzen en procedures op en ben je in staat proactief afwijkingen te detecteren, interpreteren en gestructureerd opvolgingsacties voor te stellen.
 • Eveneens draag je verantwoordelijkheid over één van onze verbeteringsprojecten die ons in staat stelt om te werken aan continue verbetering in kwaliteit, efficiëntie en welzijn op de werkplek.
 • Tot slot ben je bereid je wetenschappelijke kennis up-to-date te houden via je aanwezigheid op seminaries en via zelfstudie.

Profiel:

 • Je hebt een wetenschappelijke opleiding genoten (vb. bio-ingenieur, analytisch chemicus) of hebt ervaring daaraan gelijkwaardig. Praktische labo-ervaring in een analytische omgeving is een must.
 • Je hebt ervaring met chromatografische analyse technieken zoals H/UPLC, GC Ervaring met andere technieken zoals Karl Fischer, dissolutie, ELISA, MS, … zijn een plus.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een analytische omgeving binnen de farma industrie en heb een gedegen kennis van de analytische noden in de verschillende fasen van de geneesmiddelenontwikkeling.
 • Ervaring in een GMP omgeving is essentieel.
 • Hierbij werk je steeds nauwkeurig, flexibel en ben je zeer gemotiveerd om in een omgeving te werken met veel afwisseling en leeropportuniteiten.
 • Rekening houdend met timing en budget kan je goed plannen, organiseren en coördineren.
 • Je collega’s kennen je als een goede communicator, iemand die zowel met interne medewerkers; externe autoriteiten als opdrachtgevers vlot communiceert.
 • Tot slot beheers je het Engels als werktaal en spreek je vlot Nederlands.

Wij bieden jou:

De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die deel uitmaakt van een grotere en stabiele laboratoriumgroep. Een organisatie met een vlakke hiërarchische structuur en een familiale sfeer waardoor iedereen zeer toegankelijk is. Jijzelf komt als lab analyst  terecht in een bruisend, dynamisch en jong team, waarbij er na de inspanning ook veel aandacht is voor de ontspanning. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Zorgen voor vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, groepsdeelnames aan loopevenementen en een gezellige ‘funclub’.

 

Interesse?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Solliciteren kan bij Jill Colaers ( jobs@anacura.com)  of +32 9 257 15 07. Ook voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen. De eerste gesprekken zullen worden ingepland vanaf 12 augustus 2020.

 

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

 

Application form

Meet our scientist