Anacura

Medisch Laboratoriumtechnoloog

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor ons medisch labo te Evergem op zoek naar een (m/v):

 

FUNCTIE:

  • Je maakt deel uit van een team van medisch laboranten, waarin ieder zijn specialiteit heeft.
  • Je analyseert de stalen op de afdeling hematologie en klinische scheikunde en staat in voor de correcte interpretatie en de input van de resultaten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw handelingen, werkt nauwgezet en bent kritisch bij het interpreteren van analyses. Je geeft ondersteuning en werkt actief mee bij de implementatie van verbeteringsprojecten.
  • Je rapporteert aan de coördinator van de afdeling.
  • Je werkt 1 avond per twee weken en 1 zaterdag per maand.

 

PROFIEL:

  • Je beschikt over het diploma Medisch Laboratoriumtechnoloog en hebt idealiter een eerste werkervaring.
  • Je beschikt over een dynamische persoonlijkheid en doe-mentaliteit en bent daarnaast positief ingesteld.
  • Je hebt oog voor detail en bent in staat snel en efficiënt te werken.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis,,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

 

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?