Anacura

Teamleader staalophaling & logistiek

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor het medisch laboratorium op zoek naar een (m/v) Teamleader staalophaling & logistiek.

 

FUNCTIE:

 • Je geeft dagelijks leiding aan een team van ongeveer 25 koeriers en weet op een constructieve manier samen te werken met medewerkers die hoofdzakelijk buitenshuis zijn.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van hun planningen, waardoor je zorgt voor een optimale staalafhaling bij onze artsen. Je organiseert en coördineert dit proces waardoor we garant staan voor een efficiënte dienstverlening.
 • Je controleert de noodzakelijke documenten en zorgt ervoor dat de koeriers deze meenemen naar de artsen.
 • Je lost ad hoc problemen op waar koeriers mee geconfronteerd worden. Je coacht hen waar nodig zodat ze hun competenties optimaal kunnen inzetten.
 • Je onderhoudt de contacten met onze artsen zodat we hen te allen tijde een optimale service kunnen garanderen.
 • Wanneer nodig neem je het plaatsen van bestellingen voor je rekening.
 • Je werkt volgens een uurrooster variërend tussen 8u en 18u en rapporteert aan de labomanager.

 

PROFIEL:

 • Als goede people manager kan je je mensen motiveren, kan je problemen oplossen en zorg je ervoor dat de koeriers zich ten volle kunnen ontplooien. Je hebt dan ook minimum 2 jaar ervaring met leidinggeven aan een middelgroot team.
 • Je bent een goede communicator die zijn team positief bekrachtigt, maar die zijn mensen ook durft aan te spreken op fouten. Klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel.
 • Je bent organisatorisch sterk en beschikt over de kwaliteit om situaties te overzien. Op die manier tracht je de nodige structuur te brengen.
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring met het opmaken van operationele planningen. Je bent je bewust van de uitdaging die ad hoc wijzigingen met zich meebrengen. Het goed kunnen werken met computerprogramma’s is een troef.
 • Je houdt ervan om initiatieven te nemen die betrekking hebben op jouw afdeling.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en gaan voor uitdagende projecten.
“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques …), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates …) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.
Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?