Anacura

Scientist (GST)

Stamcelonderzoek met focus op praktische toepassingen

GST maakt deel uit van Anacura (anacura.com), een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers actief in healthcare en lifescience. Onze laboratoriumgeneeskunde richt zich naar arts en patiënt en onze B2B-afdeling speelt een rol in het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we in het kader van onze groei voor Global Stem Cell Technology NV (GST) op zoek naar een (m/v) Scientist.

 

FUNCTIE:

 • Global Stem Cell Technology NV (GST) is op zoek naar een gemotiveerde scientist die geïnteresseerd is in stamcelonderzoek met als einddoel een op stamcellen gebaseerde therapie te creëren. Hiervoor werk je samen met het huidig onderzoeksteam binnen GST en diverse kennisinstellingen.
 • Je zult meewerken in het labo waar er verschillende technieken ontwikkeld worden op basis van celkweken, ELISA en flowcytometrie. Je zult instaan voor het opzetten en helpen uitvoeren van stamcelstudies.
 • Je denkt na over proefopzetten en schrijft studieprotocollen uit die je ook helpt uitvoeren.
 • Je verricht daarnaast ook literatuuronderzoek rond het gebruik van stamcellen voor de behandeling van diverse orthopedische en metabole aandoeningen bij dieren.
 • Je werkt zelfstandig, identificeert mogelijke problemen en lost deze op.
 • Je werkt tevens samen met andere onderzoekers uit dit project en ondersteunt ze. Je komt terecht in een klein team met korte beslissingslijnen.

 

PROFIEL:

 • Je behaalt een Master of equivalent in Biomedische Wetenschappen, Diergeneeskunde, Geneeskunde, Farmacie, Biotechnologie, Bio-ingenieurswetenschappen, Biochemie of gelijkwaardig en hebt idealiter minimaal onderscheiding als behaalde graad op het diploma.
 • Je bezit een FELASA cat. C of gelijkwaardig certificaat of bent bereid om dit binnen een jaar te behalen. Het is een voordeel als je ervaring hebt met het werken en verzorgen van (proef)dieren.
 • Je bent communicatief, sociaal, analytisch, stressbestendig en lost problemen zelfstandig op.
 • Goede communicatie- en schrijfvaardigheden in het Engels zijn een must.
 • Je hebt idealiter affiniteit met en kennis van statistiek.
 • Ervaring met of kennis van GMP, GLP en GCP is een plus.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07. We ontvangen graag jouw CV inclusief puntenlijst (Ba en Ma).

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?