Anacura

QA Officer Farmaceutisch Labo

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze Business Unit Life Sciences omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. Ter uitbreiding van ons QA team zijn we op zoek naar een (m/v) QA Officer Farmaceutisch Labo.

 

FUNCTIE:

  • Samen met je collega QA Officer ben je het eerste aanspreekpunt m.b.t. kwaliteit voor de medewerkers van het farmaceutisch laboratorium.
  • Je werkt mee aan het onderhouden, implementeren en verbeteren van het kwaliteitssysteem binnen het labo en houdt toezicht op het uitvoeren van de processen volgens de geldende kwaliteitsrichtlijnen en reglementeringen (GMP) en de afspraken van de klant.
  • Je volgt het beheer van de kwaliteitsdocumenten op in het elektronisch systeem.
  • Je sensibiliseert de labo medewerkers omtrent het kwaliteitsbewust handelen en biedt ondersteuning bij het documenteren en onderzoeken van kwaliteitsafwijkingen, klachten, change requests, en het initiëren van correctieve en preventieve acties en volgt de voortgang hiervan op.
  • Je voert interne audits uit doorheen het volledige proces en brengt hiervan verslag uit om de kwaliteit van de analyses en diensten te kunnen garanderen. Daarnaast assisteer je de Head of QA bij de voorbereiding, organisatie en begeleiding van externe audits (overheid, klanten) en neem je actief deel aan audits en evaluaties van externe samenwerkingspartners.
  • Je krijgt de kans om vanuit de kwaliteitsafdeling actief samen te werken met verscheidene afdelingen binnen de organisatie met als doel de kwaliteit en dienstverlening continu te verbeteren.
  • Je maakt deel uit van een team met 4 medewerkers en rapporteert aan de Head of QA.

 

PROFIEL:

  • Je beschikt over een Master diploma, of gelijkwaardig door ervaring in een wetenschappelijke richting en kan terugblikken op een degelijke ervaring in een kwaliteitsafdeling of bent vertrouwd met de operationele werking van een labo, bij voorkeur in een farmaceutische omgeving. Je bent reeds vertrouwd met GMP.
  • Je bent analytisch ingesteld, werkt systematisch en nauwgezet en toont respect voor de vooropgestelde procedures. Je houdt ervan je in te werken in een nieuwe materie.
  • Je hebt een goede kennis van het geschreven Engels.

 

AANBOD:

Wij bieden jou de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. En het thema gezondheid vertalen we in een amicale sfeer, groepsdeelnames aan loopevenementen, een maandelijks anacuracafé, een ‘funclub’,…

Via onderstaande link krijg je zicht op onze werkomgeving:

https://www.youtube.com/watch?v=jB3tg3Cgx1Q

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?