Anacura

Prikverpleegkundige

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor de prikdienst op zoek naar een (m/v) prikverpleegkundige.

 

FUNCTIE:

  • Als flebotomist zet je je dagelijks in om bloed te prikken bij patiënten aan huis, op voorschrift van een arts.
  • Dagelijks wordt er een planning opgemaakt door je collega waardoor je goed weet waar je op welk moment moet zijn.
  • Je verzorgt hieromtrent de bijhorende administratie indien nodig.
  • Je werkt 30 uur per week, in een 5 dagen stelsel. Je werkt dagelijks van 7u tot 13u. Op regelmatige basis werk je ook op zaterdagvoormiddag.
  • Je beschikt tijdens het uitvoeren van je job over een wagen van het labo.

 

PROFIEL:

  • Je behaalde het diploma van verpleegkundige en hebt daarnaast ook voldoende ervaring met bloedprikken.
  • Je bent zeer precies en correct in het uitvoeren van je job.
  • Klantvriendelijkheid is bij jou een tweede natuur. Je komt in de privésfeer van patiënten en legt dus het nodige respect aan de dag.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken.
  • Je beschikt reeds meer dan 1 jaar over een rijbewijs B.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.
Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?