Anacura

System & Network Engineer

WAT JIJ WIL:

  • Als Network Engineer binnen onze organisatie sta je in voor een breed spectrum aan taken en verantwoordelijkheden. Samen met je ervaren collega duik je in het beheer van het netwerk bestaande uit servers, firewalls, switches, telefooncentrales, enzovoort.
  • Je staat in voor de organisatie van de serverruimten (zowel fysiek als virtueel).
  • Ook het installeren van computerprogramma’s, het installeren en upgraden van serversoftware en het upgraden van de firmware van randapparaten, behoort tot jouw takenpakket.
  • Bij problemen sta je eerst en vooral in voor een correcte technische analyse en in tweede instantie voor het oplossen van het probleem.
  • Je denkt kritisch mee over eventuele verbeteringen en bent in staat deze uit te werken.
  • Je komt terecht in een klein team van 8 en rapporteert rechtstreeks aan de CIO.

 

WIE WIJ ZIJN:

Wij zijn een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen, patiënten en (bio)farmaceutische bedrijven waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie.

 

WAT WIJ BIEDEN:

Wij geven je de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. Er heerst een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis,…) én een gezellige funclub.

 

WAT WIJ ZOEKEN:

  • Je hebt idealiter reeds een eerste werkervaring achter de rug in een kleine tot middelgrote onderneming.
  • Je bent bereid je vast te bijten in onze uitdagingen en zoekt in alle gedrevenheid mee naar de best mogelijke oplossingen. Je bent in staat nauwgezet en zelfstandig te werken en houdt van variatie en verantwoordelijkheid.
  • We vinden het geweldig als je reeds ervaring hebt met netwerken, servers, of virtualisaties (Hyper-V). Ook kennis van LINUX is een troef. Een gezonde interesse in elektronica en elektriciteit is mooi meegenomen.
  • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

 

GEBETEN?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Solliciteren kan bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07. Ook voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?