Anacura

Medisch laboratoriumtechnoloog microbiologie

Labo Nuytinck

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor ons medisch labo te Evergem op zoek naar een (m/v):

MEDISCH LABORATORIUMTECHNOLOOG MICROBIOLOGIE

FUNCTIE:

  • Je maakt deel uit van een team van medisch laboranten, waarin ieder zijn specialiteit heeft.
  • Je analyseert de microbiologische stalen en staat in voor de correcte interpretatie en de input van de resultaten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw handelingen, werkt nauwgezet en bent kritisch bij het interpreteren van analyses. Je geeft ondersteuning en werkt actief mee bij de implementatie van verbeteringsprojecten.
  • Je rapporteert aan de coördinator van de afdeling microbiologie.
  • Je werkt regelmatig een avond en ook een zaterdag.

profiel:

  • Je beschikt over het diploma Medisch Laboratoriumtechnoloog en hebt idealiter een eerste degelijke ervaring in de bacteriologie.
  • Je hebt ook voor detail en bent in staat snel en efficiënt te werken. Daarnaast beschik je ook over een enthousiaste hands-on mentaliteit met goede communicatievaardigheden.
  • Je vrienden omschrijven je als een dynamische persoonlijkheid met een positieve ingesteldheid.
  • Tot slot beheers je het Engels als werktaal en spreek je vlot Nederlands.

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. “Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques) aangevuld met talrijke initiatieven zoals dagelijks gratis soep en fruit, sportieve evenementen en een gezellige ‘funclub’.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

 

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?