Anacura

Medewerker Patiëntenadministratie

Vol- of deeltijdse betrekking (minimum 80%) met flexibel uurrooster

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor het medisch laboratorium op zoek naar een (m/v) medewerker patiëntenadministratie.

 

FUNCTIE:

 • Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve taken binnen het medisch labo:
  • Bij het binnenkomen van de stalen sta je in voor het correct ingeven van de eerste gegevens samen met de gevraagde testen.
  • Je zorgt tevens voor de controle van alle ingebrachte gegevens en garandeert een hoge kwaliteit voor de verdere verwerking van het dossier.
  • Je verzorgt de doorstuuranalyses en volgt het verdere verloop naar timing en administratieve ingave nauwgezet op.
  • Je bent verantwoordelijk voor het correct ingeven van de resultaten in het computersysteem.
  • Je voert de tarifering correct en tijdig uit conform de voorschriften.
  • Je wordt ingeschakeld voor het beantwoorden van telefonische oproepen. Je staat in voor het eerstelijnscontact met zowel artsen, zorgverleners, patiënten als externe personen.
 • Als administratief medewerker zit je in het labo. Je bent dan ook zeer nauw betrokken bij de uitvoering van de analyses.
 • Je werkt zowel overdag als ’s avonds, in een wisselend uurrooster. Af en toe werk je ook op zaterdag overdag. Je werkt in een uurrooster van minimum 80%.

 

PROFIEL:

 • Je beschikt over het diploma medische laboratoriumtechnologie (MLT) of Medical Management Assistant, eventueel aangevuld met praktijkervaring.
 • Je bent van nature nauwgezet en beseft dat je met vertrouwelijke informatie werkt.
 • Je hebt een proactieve & positieve ingesteldheid. Je stelt je flexibel op en bent bereid in een wisselend uurrooster te werken.
 • Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je springt professioneel om met telefonische contacten. Je bent in staat de vragen te begrijpen en hier correct op in te spelen.
 • Je werkt op een vlotte manier samen met je collega’s binnen je team, en ook met de collega’s uit het labo.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Het thema gezondheid vertalen we in een amicale sfeer, groepsdeelnames aan loopevenementen, een maandelijks anacuracafé, een ‘funclub’,…

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.
Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

 

 

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?