Anacura

Logistics Officer

GST maakt deel uit van Anacura (anacura.com), een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers actief in healthcare en lifescience. Onze laboratoriumgeneeskunde richt zich naar arts en patiënt en onze B2B-afdeling speelt een rol in het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we in het kader van onze groei voor Global Stem Cell Technology NV (GST) op zoek naar een (m/v) Logistics Officer.

 

FUNCTIE:

  • Als Logistics Officer neem je de coördinatie van de inkomende grondstoffen op jou en help je bij het organiseren van uitgaande transporten binnen Europa.
  • Je bent verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van de binnenkomende goederen (reagentia, labomateriaal, enzovoort) en staat in voor het uitvoeren van de kwaliteitscontrole hierop.
  • Je registreert tevens alles volgens vooropgestelde procedures in de database en zorgt ervoor dat alles volgens de geldende kwaliteitsvoorschriften correct gelabeld en gestockeerd is zodat de toelevering aan het labo vlot verloopt.
  • Je volgt het stockbeheersysteem op en plaatst bestellingen. Op die manier streef je een efficiënt stockbeheer na.
  • Je bent bereid om je collega’s van de andere afdelingen te helpen waar nodig.
  • Je komt terecht in een team van een kleine 15 personen, waar een goede teamspirit heerst.

 

PROFIEL:

  • Je beschikt over een bachelor diploma (bijvoorbeeld Logistiek Management) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt naast een zeer goede kennis van het Nederlands, ook een goede kennis van het Engels, en dit zowel geschreven als gesproken.
  • Daarnaast ben je communicatief, sociaal, stressbestendig en ben je in staat problemen zelfstandig op te lossen.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07. We ontvangen graag jouw CV.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?