Anacura

Lab Analyst (Bio)Pharmaceuticals

WAT JIJ WIL:
  • Je voert verschillende analyseopdrachten uit in het kader van de geneesmiddelenontwikkeling. Je maakt hiervoor gebruik van liquid chromatography, gaschromatografie, (capillaire) elektroforese, ELISA, qPCR, celcultuur, flowcytometrie, dissolutie testen en Karl Fisher waterbepalingen.
  • Je werkt nauw samen met je collega-analisten en rapporteert aan de Teamleader en Project Manager. Er is frequent overleg omtrent de resultaten. Het projectplan op korte en lange termijn geeft structuur aan je activiteiten.
  • Gestuurd vanuit expertise, kwaliteit en veiligheid wordt er van jou verwacht te werken volgens de GMP standaarden en alle vooropgezette procedures en standaarden nauwgezet te volgen.
  • Je komt terecht in een bruisend, dynamisch en jong team, waarbij er na de inspanning ook veel aandacht is voor de ontspanning.

 

WIE WIJ ZIJN:

Wij zijn een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze Business Unit Life Sciences omwille van onze gedegen GMP-ervaring, waarmee we meedenken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject.

 

WAT WIJ BIEDEN:

Wij geven je de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. Er heerst een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis,…) én een gezellige funclub.

 

WAT WIJ ZOEKEN:
  • Je hebt minimum een bachelor in een wetenschappelijke opleiding zoals FBT of bachelor chemie. Je hebt idealiter een eerste werkervaring met chromatografie je hebt interesse in analytiek.
  • Je bent flexibel en houdt van een omgeving met veel afwisseling en leeropportuniteiten. Je leergierigheid uit zich in het aanleren van verschillende technieken.
  • Je kan aarden in een sterk gereglementeerde sector. Kennis van GMP is een plus.
  • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

 

GEBETEN?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Solliciteren kan bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07. Ook voor bijkomende vragen kan je steeds contact opnemen.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?