Anacura

Lab Analyst (Bio)Pharmaceuticals

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze Business Unit Life Sciences omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie.

Om snel in te kunnen spelen op onze verdere groei, leggen wij graag een talent pool aan voor de functie van Lab Analyst (Bio)Pharmaceuticals.

 

FUNCTIE:

  • In het kader van de geneesmiddelenontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analyseopdrachten. Afhankelijk van de divisie maak je hiervoor frequent gebruik van liquid chromatography, gaschromatografie, (capillaire) elektroforese, ELISA, qPCR, celcultuur, flowcytometrie, dissolutie testen en Karl Fisher waterbepalingen.
  • Je werkt actief samen met je collega-analisten van je divisie en rapporteert aan de Teamleader en Project Manager. Er is frequent overleg m.b.t. de bekomen en de gewenste resultaten. Het projectplan geeft structuur aan je dagelijkse activiteiten.
  • Gestuurd vanuit expertise, kwaliteit en veiligheid wordt er van jou verwacht te werken volgens de GMP standaarden en alle vooropgezette procedures en standaarden nauwgezet te volgen.
  • Je bent leergierig en bereid om verschillende technieken aan te leren, flexibel in het omgaan met wijzigende planningen en uiteenlopende verwachtingen van klanten.

 

PROFIEL:

  • Je hebt minimum een bachelor in een wetenschappelijke opleiding zoals FBT of bachelor chemie. Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring met onze technieken en hebt een goed besef van wat het betekent te werken in een sterk gereglementeerde sector. Kennis van GMP is een plus.
  • Je bent flexibel en houdt van een omgeving met veel afwisseling en leeropportuniteiten.
  • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

 

WIJ BEIDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten. Het thema gezondheid vertalen we in een amicale sfeer, groepsdeelnames aan loopevenementen, een anacuracafé, een ‘funclub’,…

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?