Anacura

Koerier met administratief logistieke taken

Nauwkeurige en integere persoonlijkheid

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we voor de logistieke afdeling in Brugge op zoek naar een (m/v) koerier met administratief logistieke taken.

 

FUNCTIE:

 • Je staat voor het correct ophalen van bloedstalen (voornamelijk bij huisartsen) in de aan jou toegewezen regio, vertrekkende vanuit het labo in Brugge.
 • Daarnaast sta je mee in voor het correct afhandelen van de bestellingen van artsen. Dit houdt in dat je het door hen aangevraagde materiaal klaarzet en ervoor zorgt dat de juiste koerier dit meeneemt. Wanneer je rijdt als koerier neem je dit materiaal zelf mee.
 • Je neemt de binnenkomende pakjes in ontvangst en zorgt ervoor dat deze correct gestockeerd, gelabeld en verdeeld worden.
 • Je wordt mede ingeschakeld om telefoons van artsen op te nemen en te beantwoorden. Je belt belangrijke informatie door naar de koeriers die onderweg zijn.
 • Tenslotte zorg je ervoor dat alles administratief correct geregistreerd wordt.
 • Je hebt een voltijds variabel uurrooster en bent ook bereid om avond- en weekendwerk te doen.
 • Je zal 2/3de van de tijd rijden als koerier en 1/3de van de tijd werken als logistiek medewerker. In tijden van ziekte of verlof ben je in staat back-up te zijn voor de Coördinator Logistiek.

 

PROFIEL:

 • Je beschikt sinds meer dan 1 jaar over een geldig rijbewijs B.
 • Je bent nauwgezet, hebt zin voor orde en kan je aanpassen aan wijzigende omstandigheden.
 • Je vindt een vlotte, vriendelijke omgang met klanten en collega’s belangrijk.
 • Je gaat verstandig om met vertrouwelijke informatie en legt een sterke integriteit aan de dag.
 • Je beschikt over een gezonde dosis assertiviteit zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen.
 • Je hebt een goede basiskennis van Word, Excel en Outlook.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.

“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?