Anacura

Expert ELISA

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Farmaceutische en biotech-bedrijven doen beroep op onze Business Unit Life Sciences omwille van onze gedegen GMP-ervaring, die we aanwenden om grondig mee te denken met hun geneesmiddelenontwikkelingstraject. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we op zoek naar een (m/v) Expert ELISA.

 

FUNCTIE:

  • Als Expert ELISA ben je verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe ELISA based assays. Het traject van methode-ontwikkeling en -optimalisatie voer je zelfstandig uit. Dit in het kader van de geneesmiddelenontwikkeling op biopharmaceutische producten.
  • Vanuit je expertise werk je actief samen met je collega-analisten en de Project Manager in een frequente overlegstructuur. Het projectplan bepaalt de prioriteiten en geeft structuur aan je dagelijkse activiteiten.
  • Gestuurd vanuit expertise, kwaliteit en veiligheid wordt er van jou verwacht te werken volgens de GMP standaarden en alle vooropgezette procedures en standaarden nauwgezet te volgen.
  • Je bent flexibel in het omgaan met wijzigende planningen en uiteenlopende verwachtingen van klanten.

 

PROFIEL:

  • Je hebt minimum een bachelor in een wetenschappelijke opleiding, aangevuld met zeker 5 jaar ELISA ervaring, al dan niet in een leidinggevende functie.
  • Daarnaast heb je kennis van eiwitchemie.
  • Je hebt een goed besef van wat het betekent te werken in een sterk gereglementeerde sector. Kennis van GMP is dan ook een plus.
  • Je bent flexibel en houdt van een omgeving met veel afwisseling en leeropportuniteiten.
  • Je beheerst het Engels als werktaal en spreekt vlot Nederlands.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en uitdagende projecten.
“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates,…) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Annelies De Vos: jobs@anacura.com of +32 9 257 15 07.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?