Anacura

Coördinator patiëntenadministratie & customer service

Anacura (www.anacura.com) is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. Onze organisatie werkt volgens de lean-principes waarbij het klantenperspectief voorop staat. Artsen en patiënten waarderen dat we hen heel persoonlijk centraal stellen in onze dienstverlening en dat op een ethische en kwaliteitsvolle manier. Tal van innovatieprojecten staan in voor de duurzaamheid en de groei van onze organisatie. In aanvulling van onze 200 medewerkers zijn we op zoek naar een (m/v) Coördinator patiëntenadministratie & customer service.

 

FUNCTIE:

 • Je coördineert de werkzaamheden van drie afdelingen: Input/Output, Customer Service en Tarificatie. Je bouwt aan een cross-functioneel team met een 15-tal medewerkers.
 • Je staat in voor de dagelijkse organisatie en planning van de teams en indien nodig werk je zelf mee.
 • Je stelt de klant voorop en zoekt samen met jouw team naar oplossingen om de service van onze diensten continu te verbeteren.
 • Je coacht jouw medewerkers en ziet toe op de kwaliteit en de efficiëntie van het werk.
 • Je neemt een actieve rol op in het informeren van jouw team over beslissingen, projecten en procedures en trekt voluit de kaart van samenwerken.
 • Je rapporteert aan de Platform Manager van het medisch lab.

 

PROFIEL:

 • Je beschikt minimum over een bachelor-diploma. Je hebt ervaring in een medische omgeving en in leiding geven.
 • Je beschikt over een uitmuntend organisatietalent en over sterke plannings- en communicatievaardigheden.
 • Je bent een people manager van nature die medewerkers motiveert en stimuleert om te groeien.
 • Je straalt dynamiek en positivisme uit en hebt de drive om een team te enthousiasmeren.
 • Je bent flexibel in tijd en je bent bereid om avondwerk te presteren.

 

WIJ BIEDEN JOU de kans deel uit te maken van een stabiele laboratoriumgroep. De organisatie kent een familiale sfeer en een vlakke hiërarchische structuur waardoor iedereen zeer toegankelijk is. We ondersteunen onze medewerkers in het realiseren van hun persoonlijke groei, gaan mee op zoek naar hun ambities en talenten, bieden opleidingen aan en gaan voor uitdagende projecten.
“Zorgen voor” vertalen we voor onze medewerkers in een competitief voordelenpakket (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques …), dagelijks gratis soep en fruit, talrijke sportieve initiatieven (loopevenementen, tafeltennis, pilates …) én een gezellige funclub.

 

INTERESSE?

Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Cindy Bogaert: jobs@anacura.com of +32 9 257 20 18.

Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring

 

We will keep you posted about our news and events.

Need a customized solution or more information about a service?